// Maurice Ballard neemt afscheid van CleanTechPunt vzw

Beste CleanTechPunt relatie,

Beste CleanTechAmbassadeur,

 

Met dankbaarheid kijk ik terug op 12 jaar intensief CleanTechPunt werking die ik nu met dit schrijven wil afsluiten. Wegens gezondheidsredenen ben ik onmogelijk in staat om de leiding van CleanTechPunt nog langer op mij te blijven nemen.

Na een zoektocht naar een opvolger werd een nieuwe coördinator voor CleanTechPunt vzw door de PXL-hogeschool beschikbaar gesteld. Deze zal in samenwerking met de nieuwe ploeg de dagelijkse werking verderzetten.

De ontwikkeling en uitbouw van CleanTechPunt als vzw was een fantastische uitdaging terwijl onze opleiding tot CleanTechAmbassadeur er steeds voor zorgde dat onze missie voor al onze medewerkers en relaties zéér helder was.

Al was onze opdracht de voorbije 12 jaren vrijwillig, ze was nooit vrijblijvend. CleanTechAmbassadeurs weten dat alléén bezorgd zijn over onze planeet ons echt niet verder zal helpen, wel doelgerichte kennis verwerven én delen met als doel probleemoplossend denken én handelen.

De uitrol van zo’n opdracht is enkel maar mogelijk geweest dankzij de inzet van zovelen die als CleanTechAmbassadeurs, docent, bedrijfsleider of gewone vrijwilliger hun schouders onder dit project hebben gezet.

Ik wens dan ook de nieuwe ploeg alle succes toe in de uitdaging die voor hen ligt bij de verdere uitrol van CleanTechPunt 2.0 over heel Vlaanderen.

Ik sluit dan ook graag af met een welgemeend dank u wel voor de fantastische en inhoudelijke samenwerking waarbij we samen unieke projecten voor scholen, socio-culturele organisaties én Cleantechbedrijven hebben kunnen realiseren.

Met vriendelijke groet,

Maurice Ballard, oud-voorzitter CleanTechPunt vzw

 

De dromen van onze CleanTechAmbassadeurs - 2011 tot 2022

Maurice Ballard