// CleanTech Academy

CleanTechPunt is het opleidingscentrum voor alles wat betreft clean technology. Naast lezingen, rondleidingen en onze virutal reality experience CleanEarthAdventure kan je ook terecht bij ons voor diverse opleidingen die je kan gebruiken in het dagdagelijkse leven.

 

Cleantechambassadeur

Opleiding CleanTechAmbassadeur

Deze opleiding is voor iedereen die graag meer wilt weten over Clean Technology en actief wilt deelnemen aan het klimaatdebat. Je verwerft inzichten en kennis waarmee je beslagen kan deelnemen aan elk klimaatdebat over diverse thema's.

Meer informatie over de opleiding CleanTechAmbassadeur

 

 

cleantechconsultant

Opleiding CleanTechConsultant

Deze opleiding is beroepsgericht. Ben je professioneel bezig met milieubeleidproductieprocessen, transitie en andere technische materie met betrekking tot clean technology, dan is de opleiding cleantechconsultant een echte aanrader. Je krijgt inzichten en kennis die je in jouw beroepsleven kan toepassen op de werkvloer. Jij bent de expert op vlak van CleanTech in jouw bedrijf.

Meer informatie over de opleiding CleanTechConsultant

 

 

CleanTechBegeleider

Opleiding CleanTechBegeleider

Je bent nieuwsgierig hoe technologie de klimaatopwarming kan terugdringen? Of je hebt gewoon interesse in clean tech en wil er graag meer over weten? Dan is CleanTechBegeleider echt iets voor jou. 

Meer informatie over de opleiding CleanTechBegeleider