// Word CleanTechBegeleider

Een eerste kennismaking met clean technology met een open geest.

 

 

 

Waternood, overstromingen, nodeloos energieverbruik, stress in de file, overbodig afval,… je stelt je de vraag of je er zelf iets aan kan doen? Uiteraard! De toekomst maken we nu.

Om ons steentje bij te dragen aan milieubehoud en duurzaam leven, is het noodzakelijk dat we anders denken en handelen. Maar hiervoor heb je kennis nodig. In deze korte stoomcursus leer je over het belang van clean technology, wat de toepassingsgebieden zijn en hoe je zelf je kennis hierover kan verruimen.

Clean technology, of kortweg CleanTech, is een verzamelnaam voor technologieën waarbij de bewuste keuze wordt gemaakt om zo veel mogelijk gecontroleerd gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen en zo de impact op het milieu te verminderen. Dit omvat productieprocessen of diensten in verschillende sectoren zoals mobiliteit, toerisme, wonen, maakindustrie, watergebruik…

Ben je geïnteresseerd in deze materie? Ben je open-minded en kijk je kritisch naar je eigen consumentengedrag? Leer op korte tijd inzicht en kennis over zuivere technologieën en hoe ze toe te passen in je dagelijks leven.

Deze korte opleiding kan ook gebruikt worden om als ondersteunend begeleider actief te worden bij de vrijwilligers van CleanTechPunt.

CTA 2020 - Les water - Jan Staes2

Agenda

Datum

Er staat momenteel geen opleiding CleanTechBegeleider gepland.

 

Bijkomende informatie nodig?

mail naar info [at] cleantechpunt.be

of bel naar 011/39.72.83

Plaats

GreenVille

Centrum Zuid 1111, 3530 Houthalen

Ben je na de 3 lesmomenten op zoek naar méér? Volg dan zeker de opleiding CleanTechAmbassadeur.

Voorkennis: geen

Certificaat: Er kan een opleidingsattest aangevraagd worden.

Deze korte opleiding kan ook gebruikt worden om als ondersteunend begeleider actief te worden bij de vrijwilligers van CleanTechPunt.

max. 18 personen
3 lessen
€ 50,00