// Kennis delen over CleanTech

Je vindt bij EducatiefDuurzaamheidsCentrum verschillende opleidingen, doe-activiteiten en rondleidingen rond duurzaamheid. Tijdens deze activiteiten krijg je inzicht in clean technology en leer je bewuster omgaan met energie, mobiliteit, duurzaam wonen, circulaire economie en watergebruik.

De opleidingen Duurzaamheidsbegeleider en Duurzaamheidsambassadeur nemen je mee in het duurzaamheidsverhaal. Je leert welke technologieën jij thuis of op het werk kan benutten om je impact op het klimaat te verminderen.

Ervaar je liefst zelf welke windmolen het efficiëntst is? Of wil je een zo duurzaam mogelijke tafel ontwikkelen? Ontdek je graag hoe Aquafin werkt met een VR-bril? Je kan het allemaal doen bij EducatiefDuurzaamheidsCentrum!

Luister je graag naar een bepaald onderwerp en steek je veel op door aan iemand’s lippen te hangen? Dan zijn onze thematische infosessies iets voor jou!

En als je het leven, en vooral het maatschappelijk samenzijn, in en rond de mijn wil ontdekken, nemen oud-mijnwerkers je bij de hand en trekken je mee in hun verhaal. Naast het verleden staat de toekomst, en tijdens een rondleiding in het futuristische Nieuw Administratief Centrum (NAC) van Houthalen leer je dan weer over de allernieuwste technologieën.

quote

Wil jij ook je kennis rond Cleantech delen? Volg dan een opleiding van begeleider tot ambassadeur!

Vraag informatie aan.
CAPTCHA Deze vraag dient om spam te voorkomen.