// Kennis delen over CleanTech

Om CleanTech kenbaar te maken op alle niveaus van de samenleving, organiseren we verschillende opleidingen, lezingen en rondleidingen. Tijdens deze activiteiten krijg je inzicht in clean technology en ga je nadenken over bewustere omgang met energie, mobiliteit, duurzaam wonen, circulaire economie en watergebruik, klimaat, enz... . 

De bedrijfsbezoeken en lezingen richten zich op alle geïnteresseerden, socio-culturele organisaties, onderwijs en bedrijven die de transitie naar duurzaam ondernemen willen inzetten. De inhoud van de lezing wordt afgestemd op de vraag en het interesseveld van het publiek.  

De vraag naar kennis over duurzaam handelen en inzichten in deze materie wordt meer en meer gevraagd en bedrijven creëren nieuwe groene jobs.

Hier bieden de korte en halflange opleidingen, CleanTechBegeleider, Clean TechAmbassadeur en CleanTechConsultant, opportuniteiten voor zowel professionals als voor oprecht geïnteresseerde mensen die de missie van CleanTechPunt willen uitdragen. Heb je ambities om van deze nieuwe technologie de standaard te maken? Wil je je horizon verbreden om clean technology te implementeren in bedrijfsprocessen? Dan is ons aanbod CleanTech Consultant echt iets voor jou.

quote

Wil jij ook je kennis rond Cleantech delen? Volg dan een opleiding van begeleider tot ambassadeur!

Vraag informatie aan.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Home

GreenVille | Center of Cleantech
Centrum Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren

T. 011/39 72 83
https://www.CleanTechPunt.be
info@cleantechpunt.be

https://www.facebook.com/Cleantechpunt


Openingsuren:
elke werkdag van 9.00-12.30 uur
en op afspraak