// Kennis delen over CleanTech

Om CleanTech kenbaar te maken op alle niveaus van de samenleving, organiseren we verschillende opleidingen, lezingen en rondleidingen. Tijdens deze activiteiten krijg je inzicht in clean technology en ga je nadenken over bewustere omgang met energie, mobiliteit, duurzaam wonen, circulaire economie en watergebruik, klimaat, enz... . 

De bedrijfsbezoeken en lezingen richten zich op alle geïnteresseerden, socio-culturele organisaties, onderwijs en bedrijven die de transitie naar duurzaam ondernemen willen inzetten. De inhoud van de lezing wordt afgestemd op de vraag en het interesseveld van het publiek.  

De vraag naar kennis over duurzaam handelen en inzichten in deze materie wordt meer en meer gevraagd en bedrijven creëren nieuwe groene jobs.

Hier bieden de korte en halflange opleidingen, CleanTechBegeleider, Clean TechAmbassadeur en CleanTechConsultant, opportuniteiten voor zowel professionals als voor oprecht geïnteresseerde mensen die de missie van CleanTechPunt willen uitdragen. Heb je ambities om van deze nieuwe technologie de standaard te maken? Wil je je horizon verbreden om clean technology te implementeren in bedrijfsprocessen? Dan is ons aanbod CleanTech Consultant echt iets voor jou.

quote

Vergroot en deel jouw kennis over clean technology

 

Voor Professionals

Teambuilding CleanTechPunt breng de mijnwerker terug naar GreenVille

In het SALK (Strategisch Actieplan voor Limburg) wordt clean tech omschreven als hefboom voor de Limburgse economie. Daarom zijn opleidingen in dit vakgebied een enorme meerwaarde voor ondernemers en professionals in dit domein. 

De opleiding CleanTech Consultant is een opleiding met 22 lesavonden.

Doelgroep: energiedeskundigen, consultants, bedrijfsleiders, beleidsmensen, preventieadviseurs en architecten. 

Meer info over Cleantechconsultant

Voor de vrijwilliger

Metallo Chimique

In de korte opleidingen (CleanTechBegeleider (3 lesdelen) geeft je basiskennis terwijl de opleiding CleanTechAmbassadeur (13 lesvonden) krijg je een uitgebreide kennismaking met clean technology en de toepassingsgebieden. Alle facetten komen aan bod, zodat je over de materie kan meepraten en onze missie als CleanTechAmbassadeur inhoudelijk kan uitdragen.

CleanTechAmbassadeur: een opleiding van 12 weken. Na beëindiging van deze opleiding kan je op alle vlakken meepraten. Als onze ambassadeur kan je rondleidingen geven en activiteiten op scholen begeleiden. Zo help je mee in de transitie en bewustwording in onze maatschappij.

Meer info over Cleantechambassadeur

CleanTechBegeleider: 3 delen van 3 uren durende stoomcursus, gericht op iedereen die de basis van clean technology wil leren. Met deze inzichten kijk je met andere ogen naar duurzaamheid.

Meer info over Cleantechbegeleider
 

Vraag informatie aan.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Home

Sabine Bosmans

GreenVille | Center of Cleantech
Centrum Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren

T. 011/39 72 83
https://www.CleanTechPunt.be
https://www.facebook.com/Cleantechpunt

Openingsuren:
elke werkdag van 9.00-12.30 uur
en op afspraak