// Rondleidingen

Via boeiende rondleidingen door Greenville en het Nieuwe Administratief Centrum (NAC), begeleid door een CleanTechAmbassadeur, ontdek je de (r)evolutie en unieke, vooruitstrevende toepassingen van Clean Technology in de praktijk.

Greenville

De rondleiding in Greenville richt zich helemaal op de toekomst van Europa 2050. Met concrete voorbeelden zie je hoe nieuwe inzichten en duurzame (clean)technologie de impact op het milieu drastisch kan verkleinen zonder onze levenskwaliteit te moeten inboeten.

Meer info over deze rondleiding!

NAC

Architectuur, technologie en organisatie naar cleantech-normen hervormd. Dit kan je ontdekken tijdens een rondleiding in het NAC (Nieuw Administratief  Centrum). Je kan onder begeleiding van een CleanTechAmbassadeur het gebouw via twee routes ontdekken: een introducerende rondleiding of een meer diepgaande rondleiding, tot in de technische ruimtes toe.

Meer info over deze rondleiding!

Duurzaamheidsroute: van technologie tot ecologie.

In onze experience room ondervind je de impact van jouw keuzes bij het ontwerpen van producten. Maak slimme clean tech keuzes en verminder de impact op het milieu.

Meer info over deze rondleiding!

Maatwerk

Meer interesse in een gepersonaliseerde rondleiding ? Vraag het aan! Je kan meerdere rondleiding/lezing/experience room combineren of wij passen onze rondleiding aan in functie van een thema volgens jouw wensen.

Meer info over deze rondleiding!