// Rondleidingen

Via boeiende rondleidingen door Greenville en het Nieuwe Administratief Centrum (NAC), begeleid door een CleanTechAmbassadeur, ontdek je de (r)evolutie en unieke, vooruitstrevende toepassingen van Clean Technology in de praktijk.

Greenville

De rondleiding in Greenville richt zich helemaal op de toekomst van Europa 2050. Met concrete voorbeelden zie je hoe nieuwe inzichten en duurzame (clean)technologie de impact op het milieu drastisch kan verkleinen zonder onze levenskwaliteit te moeten inboeten.

Meer info over deze rondleiding!

NAC

Architectuur, technologie en organisatie naar cleantech-normen hervormd. Dit kan je ontdekken tijdens een rondleiding in het NAC (Nieuw Administratief  Centrum). Je kan onder begeleiding van een CleanTechAmbassadeur het gebouw via twee routes ontdekken: een introducerende rondleiding of een meer diepgaande rondleiding, tot in de technische ruimtes toe.

Meer info over deze rondleiding!

Experience Room

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dat kan!

Ontdek via onze Experience room hoe ons restafval ingezet kan worden als nieuwe grondstof, ontwerp een voorwerp aan de hand van voorgestelde materialen en zie je eco-score of ontdek welke impact onze keuze van kleding nu écht heeft.
Of kruip in de functie van netwerkbeheerder en hou een energienetwerk in evenwicht onder veranderende tijds- en weersomstandigheden.

Meer info over deze rondleiding!

Maatwerk

Meer interesse in een gepersonaliseerde rondleiding ? Vraag het aan! Je kan meerdere rondleiding/lezing/experience room combineren of wij passen onze rondleiding aan in functie van een thema volgens jouw wensen.

Meer info over deze rondleiding!