// NAC

Een gebouw vol cleantech-toepassingen

Het NAC, (Nieuw Administratief Centrum) in Houthalen-Helchteren (geopend sinds september 2012) herbergt alle gemeentediensten. De organisatie en technologische infrastructuur werden volledig naar cleantech-normen hervormd zodat een futuristisch en tegelijk sober, ecologisch en uiterst functioneel concept bekomen werd waar het aangenaam werken is. De NAC rondleiding bestaat in 2 formules:

NAC-route: Hier wordt de bezoeker door het duurzame gebouw geleid. De aandacht gaat vooral naar de bijzondere architectuur en de werking en mogelijkheden voor de inwoners van Houthalen-Helchteren.

NAC-CleanTechBeleving: Een CleanTechAmbassadeur leidt de bezoeker doorheen het gebouw en technische ruimtes. Zo kunnen alle  cleantech-toepassingen zichtbaar gemaakt worden, zowel op vlak van constructie als de werking ervan. Volgende thema’s worden belicht: klimatisatie (verwarming/koeling d.m.v. betonkernactivering met aardwarmte), ventilatie, energie, verlichting, isolatie, bouwmaterialen, waterhuishouding, mobiliteit, afval, werking van de diensten.

van 1 tot 25 personen
90min
90 €
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Home

GreenVille | Center of Cleantech
Centrum Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren

T. 011/39 72 83
https://www.CleanTechPunt.be
info@cleantechpunt.be

https://www.facebook.com/Cleantechpunt


Openingsuren:
elke werkdag van 9.00-12.30 uur
en op afspraak