// Kennismaken met CleanTech

CleanTechPunt heeft als missie het begrip Clean Technology bekend te maken bij het brede publiek. CleanTech of ‘zuivere technologieën’ zijn technologieën die het gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor het productieproces optimaliseren terwijl de impact op het milieu sterk gereduceerd wordt.

Nieuwe toepassingen en ontwikkelingen richten zich op economische toegevoegde waarde in combinatie met milieuwinst. Daarbij is het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en energiebronnen zeer belangrijk.

De CleanTech mogelijkheden voor consumenten en bedrijven lijken onbeperkt. Er zijn vele innovaties die het verschil maken op ecologisch, technisch, economisch en maatschappelijk vlak. Met onze activiteiten wil CleanTechPunt een maatschappelijk draagvlak creëren en aantonen dat clean technology dichterbij staat dan je in eerste opzicht zou denken.

Kennisdatabank over clean technology

CleanTechPunt is in de eerste plaats een informatie- en opleidingscentrum voor clean technology. We centraliseren informatie,  volgen innovaties op de voet en blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de sector. In onze kennisdatabank vind je nuttige en relevante artikels die je kennis over clean technology bijspijkeren. Wil je zelf ook op de hoogte blijven van wat er gebeurt op het vlak van duurzame technologieën? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

duurzaamheid

 

 

 

Vraag informatie aan.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Home

GreenVille | Center of Cleantech
Centrum Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren

T. 011/39 72 83
https://www.CleanTechPunt.be
info@cleantechpunt.be

https://www.facebook.com/Cleantechpunt


Openingsuren:
elke werkdag van 9.00-12.30 uur
en op afspraak