Ingediend door admin op wo, 15/11/2023 - 10:19

SLIM, DUURZAAM ÉN ENERGIEZUINIG BOUWEN? HOUTSKELETBOUW VAN HOREMANS.

Als je plannen hebt om te bouwen, dan kijk je vooruit. Want al in je dromen zie je jouw toekomstige thuis. Waar je fijn, gezellig en comfortabel kunt wonen. Dus ook een doordachte en energiezuinige woning. Houtskeletbouw is vandaag een van de duurzaamste bouwmethodes. En met Horemans Houtskeletbouw heb je een ervaren en betrouwbare partner die jouw huis bouwt zoals jij het droomt.

 

HOREMANS HOUTSKELETBOUW HEEFT ALLES IN HUIS OM JOUW WONING ÉCHT NAAR JE WENSEN TE BOUWEN.

Welkom! Je neem met houtskeletbouw de juiste beslissing. En daarvoor ben je bij Horemans helemaal aan het juiste adres. Want je wil niet alleen nú waar voor je geld, maar ook de beste keuzes voor de lange termijn maken. Op het vlak van kwaliteit, comfort, energiezuinigheid en duurzaamheid.

Horemans Houtskeletbouw is écht specialist in duurzame houtskeletbouw en heeft al generaties ervaring in het bouwen en verbouwen met hout. Bijna 40 jaar zelfs! Een energiezuinig huis, een BEN-woning, een passiefhuis of zelfs een nulenergiewoning? Met onze expertise en vakmanschap bouwen we jouw woning precies naar je wensen.

 

Breng samen een bezoek aan de productiehal van Horemans. We zien waarom de energiekosten in de woningen verwaarloosbaar zijn en op welke manier de kopers zelf hun inbreng mogen doen in het eindresultaat. We mogen ervaren hoe ze bij Horemans de aankoop van hout zodanig berekenen dat er maar 2% “afval” is en dat de container met restafval nooit meer vol geraakt. Door de betrokkenheid van de collega’s in de opbouw en plaatsing, is het sociale aspect en aandacht voor kwaliteit een belangrijk aspect in hun werking.

Afbeelding
Horemans