Ingediend door admin op wo, 15/11/2023 - 11:10

Uitnodiging tot deelname aan de opleiding over Industriële Warmtepompen

Beste facility managers, energiedeskundigen, gebouwontwerpers, milieuverantwoordelijken, hogeschoolstudenten, CleanTech consultants, …

We zijn verheugd u uit te nodigen voor een exclusieve opleiding over Industriële Warmtepompen, die zal plaatsvinden bij Pohlmann Engineering in Herentals op 28 februari 2024.

Deze opleiding is speciaal ontworpen met een focus op duurzaamheid en ecologie, en biedt een diepgaand inzicht in de werking, het ontwerp en de implementatie van industriële warmtepompen. We zullen de nieuwste technologieën en innovaties op dit gebied verkennen, evenals de rol die deze systemen kunnen spelen in het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw organisatie.

Of u nu een facility manager bent die op zoek is naar energie-efficiënte oplossingen, een energiedeskundige die de nieuwste trends wil volgen, een gebouwontwerper die duurzame systemen wil integreren, een milieuverantwoordelijke die streeft naar groenere praktijken, of een hogeschoolstudent die geïnteresseerd is in het leren over deze opkomende technologie, deze opleiding is voor u!

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Pohlmann Engineering en samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Meld u vandaag nog aan en neem deel aan deze spannende leerervaring!

Afbeelding
Pohlmann