Ingediend door admin op wo, 15/11/2023 - 11:20

Wildstream is een digitaal competence center, bestaande uit 150 experts en ondernemers. Met meer dan 20 gelanceerde platforms in 10 jaar en een omzet van €10 miljoen, brengen we start-up innovatie samen met corporate expertise. We helpen industry leaders te innoveren. Onze kunde om strategie te bedenken, en ook uit te voeren, maakt ons een unieke partner op de markt.

 

Onze delivery bestaat uit 3 takken van sport:

WildDesign: Strategie- en Conceptexploratie aan de hand van design thinking en innovatie-as-a-service,

WildCode: Waarin onze DevOps-team jou compleet ontzorgen op vlak van development, testing en maintenance van jouw digitale oplossingen  

WildGrowth: voor Digitale Marketing via teams-as-a-service, waar mee je jouw performance marketing en online presence optimaliseren.

 

De sessie

In samenwerking met CleanTechPunt bieden we een interactieve design-thinking sessie, waarin we gezamenlijk op zoek zullen gaan naar enkele probleemstellingen binnen industrie bouw. In de tweede helft van de sessie kiezen we een enkele van deze probleemstellingen waarvoor we aan de hand van brainstorming op zoek gaan naar mogelijke oplossingen.

 

Bereid je voor op een interactieve namiddag post-its schrijven, discussiëren, samenwerken en probleemoplossend denken. De sessie is geslaagd als we voor een aantal probleemstellingen een strategie hebben deze met een saas-product op te lossen.

 

Afbeelding
Wildstream